Over ons

Metselbedrijf Westerman is in juni 1989 opgericht. Het is een echt familiebedrijf. Naast oprichters Willem en Greet Westerman is ook zoon Frits mede-eigenaar van het bedrijf. Zij worden ondersteund door 7 vaste medewerkers en een netwerk van zelfstandige metselaars, lijmers en voegers.

Het bedrijf is voornamelijk actief in de groot randstad met de focus op het werkgebied binnen de cirkel Rotterdam, Gouda, Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Uiteraard kunt u ons altijd benaderen voor werken buiten dat gebied. We bekijken graag met u de mogelijkheden.

Metselbedrijf Westerman is door de hoge kwaliteit die wordt geleverd, haar betrouwbaarheid en deskundigheid inmiddels een vaste partner geworden van gerenommeerde bouwbedrijven in de regio. Mede door onze ruime ervaring in het LEAN bouwen zijn wij bij veel aannemers een voorkeursleverancier.

Verder is Metselbedrijf Westerman er trots op om een erkend leerbedrijf te zijn. Deze erkenning wordt ondersteund door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). U vindt ons bedrijf dus ook terug op hun website: www.s-bb.nl